هیچ کاری غیر ممکن نیست . . .
تجهیزات مورد نیاز کارگران مرغداری
- لباس کار مناسب
- دستکش مناسب
- چکمه مناسب
- ماسک تنفسی مناسب
- کلاه مناسب
- البسه مناسب
- . . . . .
مقررات بهداشتی و کارگران در زمان ورود به مرغداری
- برای هر کارگر باید دو دست لباس کار کامل شامل روپوش , شلوار , دستکش و چکمه و ماسک مخصوص دهان و بینی و کلاه و حوله تهیه و اختصاص داده شود .
- البسه باید حداقل هفته ای یکبار شستشو و اتوکشی شود .
- کارگران مزارع قبل از ورود به مزرعه باید لباس خود را تعویض نموده و از دوش استفاده کرده و سپس از روپوش و چکمه و کلاه کار استفاده نمایند.
- قبل از ورود به سالن ،کف چکمه های خود را برس زده و سپس شستشو نمایید همزمان دستهای خود را با آب و صابون و مواد ضدعفونی کننده بشویند.
مقررات بهداشتی و مدیریتی اتاق رختکن و سرویس بهداشتی
- باید در مدخل ورودی مرغداری اتاق تعویض لباس برای تمام اشخاصی که قصد ورودبه مرغداری را دارند وجود داشته باشد.
- این قسمت از چهاربخش مهم تشکیل شده است که به ترتیب عبارتنداز:
- بخش کفش کن.
- بخش رختکن (کمد ها باید حاوی حوله،لباس زیر،شامپو و صابون باشند) .
- بخش دوش
- بخش پاک و پوشیدن لباس کار تمیز
- پرسنل و بازدید کنندگان بهتراست قبل از ورود به دوش،تمامی لباسهای زیرخود را در آورده و قبل از ورود به دوش پای خود را در حوضچه ضدعفونی غوطه ورکنند.وحتما” داخل بینی و دهان و موهای سر را در زیر دوش شستشو و تمیز نمایید.
- دوش های قسمت قرنطینه باید دو در باشند ، یعنی مسیر یک طرفه باشد.
- کاشی های داخل محوطه دوش بایدسالم وتمیز باشد چون دراثر وجود کاشی های ترک دار و شکسته زمینه برای رشداجرام آماده می شود .
- سطوح داخلی و خارجی اتاق رختکن و سرویس بهداشتی باید قابل شستوشو و ضدعفونی کردن باشد. لازم است برای دو بخش آلوده و پاک، جاروهای مجزا به کار برده شود واز یک ماده شوینده درآب استفاده گردد.داخل و بیرون کمدها و سقف آنها نیز بایستی به دقت با آب داغ پرفشارمخلوط با یک ماده شوینده ، شستشو شود.
- تمیز نگهداشتن محل استحمام و شستشوی مرتب آن با آب داغ بسیار مهم است . لباس ها و چکمه های استفاده شده بایستی به خوبی شسته و ضدعفونی شوند . از روی هم قراردادن حوله ها در این مکان جدا”خودداری گردد.
- برای نگهداری لباسهای کار داخل آشیانه که الزاما تمیز و ضدعفونی شده هستند باید از کمدهای مناسب استفاده نمود.
هیچ کاری غیر ممکن نیست . . .