تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

این سایت جهت آموزش و اطلاع رسانی پرورش مرغ گوشتی جهت مرغداران و کارشناسان علوم دامی و دامپزشکان و تولید کنندگان تجهیزات مرغداری گردآوری شده است .


تجهیزات مورد نیاز کارگران و پرسنل مرغداری


تجهیزات مورد نیاز کارگران و پرسنل مرغداری

هیچ کاری غیر ممکن نیست . . .  

 

تجهیزات مورد نیاز کارگران مرغداری

 

  1.  لباس کار مناسب
  2. دستکش مناسب
  3. چکمه مناسب
  4. ماسک تنفسی مناسب 
  5. کلاه مناسب 
  6. البسه مناسب 
  7. . . . . . 

مقررات بهداشتی و کارگران در زمان ورود به مرغداری

 

  1. برای هر کارگر باید دو دست لباس کار کامل شامل روپوش , شلوار , دستکش و چکمه و ماسک مخصوص دهان و بینی و کلاه و حوله تهیه و اختصاص داده شود .
  2. البسه باید حداقل هفته ای یکبار شستشو و اتوکشی شود .
  3. کارگران مزارع قبل از ورود به مزرعه باید لباس خود را تعویض نموده و از دوش استفاده کرده و سپس از روپوش و چکمه و کلاه کار استفاده نمایند.
  4. قبل از ورود به سالن ،کف چکمه های خود را برس زده و سپس شستشو نمایید همزمان دستهای خود را با آب و صابون و مواد ضدعفونی کننده بشویند.

 

مقررات بهداشتی و مدیریتی اتاق رختکن و سرویس بهداشتی

 

  1. باید در مدخل ورودی مرغداری اتاق تعویض لباس برای تمام اشخاصی که قصد ورودبه مرغداری را دارند وجود داشته باشد.
  2. این قسمت از چهاربخش مهم تشکیل شده است که به ترتیب عبارتنداز:
  • بخش کفش کن.
  • بخش رختکن (کمد ها باید حاوی حوله،لباس زیر،شامپو و صابون باشند) .
  • بخش دوش
  • بخش پاک و پوشیدن لباس کار تمیز
  1. پرسنل و بازدید کنندگان بهتراست قبل از ورود به دوش،تمامی لباسهای زیرخود را در آورده و قبل از ورود به دوش پای خود را در حوضچه ضدعفونی غوطه ورکنند.وحتما” داخل بینی و دهان و موهای سر را در زیر دوش شستشو و تمیز نمایید.
  2. دوش های قسمت قرنطینه باید دو در باشند ، یعنی مسیر یک طرفه باشد.
  3. کاشی های داخل محوطه دوش بایدسالم وتمیز باشد چون دراثر وجود کاشی های ترک دار و شکسته زمینه برای رشداجرام آماده می شود .
  4. سطوح داخلی و خارجی اتاق رختکن و سرویس بهداشتی باید قابل شستوشو و ضدعفونی کردن باشد. لازم است برای دو بخش آلوده و پاک، جاروهای مجزا به کار برده شود واز یک ماده شوینده درآب استفاده گردد.داخل و بیرون کمدها و سقف آنها نیز بایستی به دقت با آب داغ پرفشارمخلوط با یک ماده شوینده ، شستشو شود.
  5. تمیز نگهداشتن محل استحمام و شستشوی مرتب آن با آب داغ بسیار مهم است . لباس ها و چکمه های استفاده شده بایستی به خوبی شسته و ضدعفونی شوند . از روی هم قراردادن حوله ها در این مکان جدا”خودداری گردد.
  6. برای نگهداری لباسهای کار داخل آشیانه که الزاما تمیز و ضدعفونی شده هستند باید از کمدهای مناسب استفاده نمود.

 

 هیچ کاری غیر ممکن نیست . . .  

  انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 959

مطالب تصادفی

  • نکات مهم و کلیدی در پرورش مرغ گوشتی
  • محصول شماره موبایل مرغداران
  • فرصتی خوب جهت استخدام و کسب درآمد
  • مراحل پرورش مرغ گوشتی
  • بارگیری مرغها جهت ارسال به کشتارگاه در پرورش مرغ گوشتی
  • واکسیناسیون در پرورش مرغ گوشتی
  • جوجه ریزی در پرورش مرغ گوشتی

صنعت مرغداری